ГоловнаПолітика

Тимошенко: Надя всіх перемогла своєю силою

За словами лідерки "Батьківщини", Савченко готова до роботи в парламенті.

Тимошенко: Надя всіх перемогла своєю силою
Фото: EPA/UPG

Надія Савченко - символ незламності України, і це побачив увесь світ.

Про це заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко після того, як зустріла українську льотчицю в аеропорту "Бориспіль" після повернення на Батьківщину.

"Сьогодні для України є історична подія - повернення Надії Савченко додому, на рідну землю. З такою силою духу, з такою відданістю Україні на рідну землю повернувся справжній лідер свого народу", - підкреслила лідерка партії.

Тимошенко зазначила, що кожній нації в тяжкі часи потрібна надія: "Надія на краще, надія на те, що хтось буде віддано і без будь-яких подвійних стандартів боротися за кожного з нас".

"І ви знаєте, що є такі сильні люди, як Надія. Коли вона безкомпромісно, без подвійних стандартів стає на захист народу, стає на захист своєї нації! Ви бачите, що вона повернулася в добрій силі, абсолютно впевнено, з бойовим духом. Вона знає, що робити!" - підкреслила політик.

Тимошенко також спростувала думку, що Кремль зробив поступку, якісь кроки назустріч.

"Нічого подібного! Просто Надя їх перемогла своєю силою, своєю незламністю, і вона сьогодні - символ незламності України, тому що хоч ця дівчинка тендітна, але її сила є сьогодні символом України і нашою надією", - переконана лідер "Батьківщини".

Юлія Тимошенко побажала Надії Савченко, "щоб вона цей шлях становлення, шлях захисту нашого народу, держави пройшла так само сильно, так само переможно, як вона сама практично звільнила себе".

"Її сила, її енергія вимагають того, щоб ця енергія негайно почала працювати на Україну. Вона мені питання поставила: коли починати працювати, де мені завтра бути? Вона сказала, що в парламенті не буде жодної людини, яка не буде служити Україні. Це реально додому приїхав сильний лідер!" - підсумувала Тимошенко.

Як відомо, сьогодні народного депутата від "Батьківщини" Надію Савченко зустрічали в аеропорту після звільнення з російської в'язниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram