ГоловнаПолітика

Саакашвілі розповів про плани повернутися в Грузію

Саакашвілі обіцяє прибути в Грузію і включитися в передвиборну боротьбу

Саакашвілі розповів про плани повернутися в Грузію
Фото: rian.com.ua

Голова Одеської обласної держадміністрації Михайло Саакашвілі має намір активно включитися в парламентську передвиборну кампанію Грузії.

Про це він заявив в ефірі грузинської телекомпанії "Руставі 2", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Нехай ніхто не сумнівається, і нехай ніхто не сприймає це як погрозу - я, звичайно, маю намір прибути в Грузію й активно включитися в передвиборні процеси, і це в тих умовах, що ми багато чого робимо в Україні. Для мене це фланги однієї і тієї самої боротьби. Я маю намір продовжити боротьбу і в нас у Грузії, і тут в Україні. Я про це говорю всюди, без всякої конспірації", - сказав він.

Він підкреслив, що продовжує керувати заснованою ним партією "Єдиний національний рух".

"Ніхто не заперечує, що Національний рух - це партія, заснована мною, і в цій партії я маю своє слово. Не доводиться сумніватися, що на парламентських виборах у жовтні переможе наша партія, оскільки це партія творення. У нас з'явилися нові обличчя, які в найближчі місяці проявлять себе", - запевнив Саакашвілі.

Він також негативно висловився на адресу колишнього прем'єр-міністра Грузії, мільярдера Бідзіна Іванішвілі, назвавши того "патологічним брехуном".

Нагадаємо, екс-заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе заявив, що на базі громадського Руху за очищення Саакашвілі буде створено партію. Ідеологом нової політсили буде голова Одеської ОДА.

Про те, що команда Саакашвілі створює політичну партію, повідомляв ще в березні його соратник Саша Боровик. Однак сам Саакашвілі це спростував.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram