ГоловнаПолітика

Фірсов вирішив знову балотуватися в Раду

Його конкурентом на виборах у Чернігові буде забудовник Максим Микитась.

Фірсов вирішив знову балотуватися в Раду
Егор Фирсов
Фото: Facebook/Егор Фирсов

Колишній народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Єгор Фірсов повідомив, що буде балотуватися на проміжних виборах депутатів Верховної Ради в мажоритарному окрузі Чернігова.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я вже говорив, що не планую здаватися і опускати руки, навіть не дивлячись на відверте беззаконня, яке вчинила фракція БПП, щоб позбутися мене. Тому планую повернутися в Раду, якщо вже для цього з'явилася можливість", - зазначив Фірсов

За словами Фірсова, його конкурентом на виборах у Чернігові буде забудовник Максим Микитась.

"Гречку роздавати не буду. Зв'язуватися з олігархічними партіями теж. Цього з мене вистачить, піду самовисуванцем ... Гроші на кампанію буду збирати за допомогою фандрайзингу. Скільки вважатимуть за потрібне перерахувати співчуваючі громадяни, стільки і витрачу", - зазначив колишній нардеп.

Нагадаємо, 25 березня 2016 року з'їзд партії БПП "Солідарність" прийняв рішення відібрати депутатський мандат у Миколи Томенка та Єгора Фірсова, які вийшли з фракції БПП у Раді. Фірсов заявив про вихід з фракції БПП на початку лютого.

Також нагадаємо, що 19 травня стартувала виборча кампанія з проміжних виборів депутатів Верховної Ради в п'яти одномандатних виборчих округах. Вибори відбудуться 17 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram