ГоловнаПолітика

Тетерук назвав правовим нонсенсом вимогу Опоблоку провести вибори на Донбасі

У НФ прокоментували заяву Бойка.

Тетерук назвав правовим нонсенсом вимогу Опоблоку провести вибори на Донбасі
Фото: Макс Требухов

Представники Опозиційного блоку намагаються перекласти відповідальність за завершення протистояння на Сході України на плечі Української держави, але звертаються не за адресою.

Так перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук прокоментував заяву голови фракції "Опозиційний блок" Юрія Бойка про необхідність провести вибори на окупованій частині Донбасу.

"Поки на сході країни від зброї російських окупантів і підконтрольних їм бойовиків продовжують гинути наші військові та цивільне населення, колишні "регіонали" цинічно вимагають від України дотримуватися Мінських домовленостей і провести вибори на Донбасі. Однак із такими закликами вони мусили звернутися не до української, а до російської влади", - зазначив представник "Народного фронту".

Андрій Тетерук наголосив, що саме Кремль є підписантом Мінських угод і несе відповідальність за звільнення території Донбасу від російських військових і найманих бойовиків, що дозволить українській владі відновити там суверенітет, покарати військових злочинців і повернути регіон до нормального мирного життя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram