ГоловнаПолітика

Гройсман заборонив перекривати дороги через його візит в Одесу

Завтра прем'єр відвідає Одеську область з робочим візитом

Гройсман заборонив перекривати дороги через його візит в Одесу
Фото: 24tv.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман завтра, 17 травня, відвідає Одеську область з робочим візитом.

Про це повідомляє офіційний сайт Кабінету Міністрів.

Прем'єр має намір оглянути хід ремонтних робіт на автомобільній дорозі М-28 "Одеса - Південний" і ознайомитися з роботою та характеристиками пересувного габаритно-вагового комплексу.

Також Гройсман візьме участь у церемонії відкриття лабораторно-виробничого комплексу компанії "Інтерхім" і проведе нараду з проблемних питань розвитку вітчизняної фармакологічної галузі.

Крім того, прем'єр проінспектує будівництво нового митного терміналу Одеського морського терміналу, ознайомиться з виробничими потужностями Одеського морського порту, відвідає Центр надання адміністративних послуг та поспілкується з колективами підприємств.

Напередодні візиту прем'єр звернувся до правоохоронців Одеси з проханням не перекривати дороги для проїзду його кортежу. Прем'єр назвав таку ініціативу "совковою".

"Прочитав, що одеська поліція попередила водіїв, що завтра їх чекають обмеження руху через мій приїзд. Хочу  своєю чергою попередити одеську поліцію: не проявляйте "совкових" ініціатив! Якщо я дізнаюся про перекриття доріг, евакуацію машин та інші нісенітниці, то комусь із керівництва одеської поліції доведеться прощатися з посадами. Давайте врешті-решт міняти нашу психологію!", - написав Гройсман у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше Кабмін виділив 134 млн гривень на будівництво дороги Одеса - Рені. У квітні Одеська ОДА оцінювала роботи з будівництва цієї дороги в $4,6 млрд

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram