ГоловнаПолітика

Польща запропонувала стажувати українських нардепів

Польська делегація привезла конкретні пропозиції з цього питання

Польща запропонувала стажувати українських нардепів
Фото: Макс Требухов

Польська сторона ініціює стажування українських парламентаріїв.

Про це заявив заступник керівника комітету Ради у закордонних справах, член української частини міжпарламентської асамблеї України та Польщі Борис Тарасюк, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Польща повідомила про ініціативу організувати стажування українських парламентаріїв у Польщі ... Ми намітили цілу низку конкретних заходів, які допоможуть інтенсифікувати українсько-польські парламентські зв'язки", - заявив Тарасюк після зустрічі з представниками польсько-української парламентської групи в Києві.

Він також повідомив, що польська делегація привезла конкретні пропозиції, які обговорювалися під час зустрічі.

"Ці пропозиції стосуються вшанування спільних дат ... Вони стосуються спільних заходів з відзначення річниці в грудні цього року встановлення українсько-польських дипломатичних відносин, питання стосуються взаємодії між комітетами Ради і комісіями польського Сейму", - розповів Тарасюк, зауваживши, що українська сторона підтримала всі пропозиції, які були озвучені представниками Польщі.

Українські парламентарії також внесли свої пропозиції, які стосуються контактів між військовими двох країн і студентських обмінів.

Нагадаємо, раніше Антикорупційне бюро Польщі та України домовилися про співробітництво та обмін досвідом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram