ГоловнаПолітика

Депутати Карпунцов, Велікін і Саврасов увійшли в БПП

Нардепи пройшли в Раду замість Гройсмана, Кубіва і Климпуш-Цинцадзе

Депутати Карпунцов, Велікін і Саврасов увійшли в БПП
Фото: Макс Требухов

Депутати Верховної Ради Валерій Карпунцов, Олег Велікін і Максим Саврасов увійшли до фракції "Блок Петра Порошенка".

Про це оголосив спікер парламенту Андрій Парубій під час засідання.

Карпунцов, Велікін і Саврасов пройшли в Раду за списком БПП замість Володимира Гройсмана, Степана Кубіва та Іванни Климпуш-Цинцадзе, у зв'язку з призначенням їх прем'єр-міністром, віце-прем'єром - міністром економічного розвитку і торгівлі та віце-прем'єром з питань євроінтеграції.

Карпунцов до обрання в Раду був старшим помічником генерального прокурора з особливих доручень. Народився 15 червня 1978 року, має вищу освіту, проживає у Києві, безпартійний. На момент включення у список БПП (№77 у списку) був депутатом Ради 7-го скликання.

Велікін народився 6 травня 1971 року народження, має вищу освіту. Проживає в Києві, безпартійний. На момент включення у список БПП (№78 у списку) - генеральний директор ТОВ "Київторгсервіс", голова Київської обласної організації партії "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка".

Саврасов - колишній депутат Київської міськради (від "Блоку Леоніда Черновецького"). Народився 7 серпня 1980 року, має вищу освіту, проживає в Києві. На момент включення у список БПП (№79 у списку) - керівник секретаріату фракції.

Нагадаємо, 21 квітня Рада поповнилася п'ятьма новими депутатами. Виконання обов'язків розпочали Карпунцов, Велікін, Саврасов, Ярослав Єдаков і Хвіча Мепарішвілі, останні два увійшли до фракції "Народний фронт".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram