ГоловнаПолітика

Партія "Відродження" вимагає вибачень від Москаля

Партія погрожує не підтримувати ініціативи Москаля в облраді

Партія "Відродження" вимагає вибачень від Москаля
Геннадий Москаль
Фото: president.gov.ua

Партія "Відродження" спростовує заяву голови Закарпатської державної обласної адміністрації Геннадія Москаля, що зміна керівництва Закарпатської області та митниці є результатом політичних торгів між прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом і представниками партії "Відродження". Про це йдеться в заяві партії.

"Партія «Відродження» офіційно заявляє, що зазначена заява Геннадія Москаля є наклепом і не відповідає дійсності. Ми вважаємо, що звинувачення пана Москаля є недружнім політичним актом, основна мета якого - відвернути увагу громадськості від негативних результатів роботи голови Закарпатської області.

Геннадій Москаль не виконав головних завдань, які ставив перед ним уряд і президент, зокрема не зміг вирішити основних проблем, які породжують масову контрабанду. Нещодавно громадські активісти зупинили незаконне вивезення лісу за кордон. Але керівника Закарпатської митниці не звільнили. Геннадій Москаль тоді просто промовчав, а сьогодні придумав зручну для себе байку", - йдеться в заяві.

"Пан Москаль повинен довести свої звинувачення або публічно вибачитися. До того фракція партії «Відродження» в Закарпатській обласній раді не підтримуватиме жодних ініціатив голови області", - заявляє прес-служба партії.

Нагадаємо, Москаль попросив Гройсмана ініціювати його звільнення, оскільки з ним не було погоджено призначення в.о. начальника Закарпатської митниці.

За словами Москаля, призначення нового в. о. начальника Закарпатської митниці пов'язано з позитивним голосуванням групи "Відродження" за призначення Володимира Гройсмана прем'єр-міністром.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram