ГоловнаПолітика

Голова Закарпатської митниці пішов на лікарняний

Митницю зараз очолює його заступник.

Голова Закарпатської митниці пішов на лікарняний
Владимир Колесников
Фото: ua-reporter.com

Начальник Закарпатської митниці Володимир Колесніков з 27 квітня перебуває на лікарняному, сказала в ефірі телеканалу "112 Україна" заступник начальника управління інформполітики Державної фіскальної служби Ірина Хівренко.

"З приводу заяв, які звучать. Володимир Колесніков очолює Закарпатську митницю з вересня минулого року. На сьогодні з 27 квітня поточного року він перебуває на лікарняному. У зв'язку з тимчасовою непрацездатністю Колеснікова в період з 28 по 29 квітня виконання обов'язків керівника Закарпатської митниці покладалося на його заступника Олександра Гребенкіна. Протягом цього часу виконання обов'язків начальника Закарпатської митниці на інших посадових осіб не покладалося", - зазначила вона.

Представник ДФС підкреслила, що керівника Закарпатської митниці не змінювали.

Нагадаємо, раніше Москаль звернувся до прем'єр-міністра з проханням ініціювати його відставку, оскільки з ним не було погоджено призначення в.о. начальника Закарпатської митниці. Він також заявив, що з 7 травня йде у відставку і не буде виходити на роботу, поки цю посаду не повернуть Володимиру Колеснікову. За словами Москаля, контроль над Закарпатською митницею передають пов'язаним з нардепом Віталієм Хомутинніком людям як розплату за голоси групи "Відродження" на підтримку призначення Володимира Гройсмана прем'єром.

Сам Гройсман заявив, що не буде просити Президента звільнити Москаля, і висловив надію на співпрацю з губернатором в боротьбі з корупцією і контрабандою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram