ГоловнаПолітика

Захарченко запросив Нуланд у Донецьк

За словами організаторів, на "пряму лінію" з ватажком "ДНР" надійшло понад тисячу питань

Захарченко запросив Нуланд у Донецьк
Фото: EPA/UPG

Ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко під час "прямої лінії" з одеситами запросив до Донецька помічника держсекретаря США Вікторію Нуланд, державного секретаря США Джона Керрі та представників "нормандської четвірки".

Про це повідомляє ВВС-Україна.

"Так званий лідер самопроголошеної "ДНР" запросив до Донецька "Вікторію Нуланд, Джона Керрі" і представників "нормандської четвірки" зі словами: "... а то їх відрядження не матимуть сенсу і доведеться повертати добові в скарбницю", - йдеться в повідомленні.

Не упустив Захарченко теми волевиявлення і Мінських переговорів. Після виборів на Донбасі, голова так званої "ДНР", яку офіційний Київ визнав терористичним угрупованням, заявив: "... створюється помилкове враження, що коли і якщо ми ці вибори проведемо, то все закінчиться. Нічого подібного! Все тільки почнеться".

Як зазначається, задати запитання Олександру Захарченку можна було не тільки з анонсованого регіону спілкування. Щоб позначити себе одеситом, досить було поставити відповідну галочку на інтернет-сторінці "лінії".

Організатори інтернет-спілкування стверджують, що загалом до Захарченка надійшло понад тисячу питань, а в день "прямої лінії" "динаміка звернень різко зросла".

Проте ознайомитися у відкритому доступі з кількістю і змістом поставлених Захарченкові питань було неможливо.

Нагадаємо, ватажок "ДНР" Захарченко розцінив місію спостерігачів як інтервенцію і пригрозив розстрілювати озброєних представників ОБСЄ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram