ГоловнаПолітика

У "Народному фронті" відсутність провокацій в Одесі 2 травня називають заслугою Авакова

Міністр і відомство показало себе на висоті, заявив нардеп від БПП.

У "Народному фронті" відсутність провокацій в Одесі 2 травня називають заслугою Авакова
Фото: Макс Левин

"Завдяки Авакову вдалося не допустити сутичок в Одесі", - народний депутат. 

Запобігти провокаціям і не допустити сутичок в Одесі вдалося завдяки професійним діям Міністерства внутрішніх справ під керівництвом представника "Народного фронту" Арсена Авакова.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook народний депутат Сергій Висоцький.

"За підсумками дня особливо хочеться відзначити роботу правоохоронних органів. Відомство Арсена Авакова показало себе на висоті. І справа не просто в тому, що поліція і Нацгвардія перекинула в Одесу додаткові сили. Уперше на моїй пам'яті МВС, поліція і СБУ були в такій тісній взаємодії з суспільством", - наголосив він.

За словами Висоцького, всі патріотичні організації були залучені до планування і організації заходів.

"Щільна координація протягом дня дозволила знешкодити безліч провокаторів і ліквідувати в зародку низку небезпечних ситуацій. Наприклад, поліція моментально реагувала на повідомлення патріотів про вивішування прапорів Росії і колорадських стрічок", - сказав народний депутат.

Висоцький повідомив, що на місці ситуацію координував заступник міністра МВС Сергій Яровий, "у Києві сильно допоміг із комунікацією Зорян Шкіряк".

"Вони разом із головою обласної поліції допомогли стримати агресивних "тітушок" Бойка в аеропорту, не допустили сутички, на яке патріотів провокували представники "Опоблоку". Вони ж узяли активну участь у переговорах з Бойком про те, щоб він зі свитою мирно залишив Одесу", - зазначив Висоцький.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram