ГоловнаПолітика

Тука обговорив з Порошенком своє нове призначення

"Президент зазначив, що замість тактичних завдань тепер буду займатися питаннями стратегічними", - повідомив Тука

Тука обговорив з Порошенком своє нове призначення
Фото: www.facebook.com/petroporoshenko

Колишній глава Луганської ОДА, а нині заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука зустрівся з президентом Петром Порошенком для обговорення своєї нової посади.

Про це Тука повідомив у фейсбуці у суботу.

"Зустрівся з президентом. Отримав щиру подяку за те, що зроблено на Луганщині в такий непростий час. Обговорили питання подальшої роботи на новій посаді. Дійсно, завдань і викликів перед нами стоїть тьма. Але, як то кажуть, очі бояться, а руки роблять. Президент зазначив, що замість вирішення тактичних завдань, якими я займався на Луганщині, тепер буду займатися питаннями стратегічними - йдеться про весь Донбас. Страшно? Так. Але, в черговий раз: роби, що можеш, і будь, що буде", - заявив він.

Також він зазначив, що на посаді губернатора все робив щиро і відкрито. "Не очікував, що система буде чинити такий опір.

Незважаючи на все, як я і обіцяв, своїм прикладом я показав - цілком можливо займати високі посади і не красти при цьому", - зазначив Тука.

Нагадаємо, волонтер Геннадій Тука очолив Луганську військово-цивільну адміністрацію в липні 2015 року, після того як Геннадія Москаля терміново відправили в Закарпатську область. Тука до цього був координатором волонтерської організації "Народний тил".

У п'ятницю, 29 квітня, його перевели на роботу до Кабміну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram