ГоловнаПолітика

Тетерук: Яценюк сьогодні вивчає політичну ситуацію

Екс-прем'єр зосередився на партії.

Тетерук: Яценюк сьогодні вивчає політичну ситуацію
Андрей Тетерук

Екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк зараз продовжує свою роботу як голова партії "Народний фронт".

Про це на круглому столі в Інституті Горшеніна розповів один з лідерів "Народного фронту", народний депутат Андрій Тетерук, відповідаючи на запитання Соні Кошкіної про те, що робить Арсеній Яценюк після того, як його активність у публічній площині різко зійшла нанівець.

"На сьогодні можу сказати, що це закономірна для нього (Яценюка, - ред.) поведінка. Він законно передав повноваження, не кинув ситуацію напризволяще, а зараз вивчає політичну ситуацію - всі зусилля "Народного фронту" сфокусовані в політичній площині. На останньому засіданні фракції у нас був чіткий діалог щодо подальших дій як політичної сили. Хочу запевнити, що Арсеній Яценюк нікуди не зник із політичного простору. Він дуже мотивований продовжувати наш рух і боротися за те, щоб Україна була успішною і проєвропейською країною", - зазначив Тетерук.

При цьому він додав, що основні сили партії будуть спрямовані на реформування Генеральної прокуратури і судової системи

"Без цієї реформи, без реформи суддівського корпусу ми не можемо розраховувати на те, що в нас будуть позитивні зміни в країні. Тому що ті рішення, які приймаються в ГПУ, і в судах, вони повністю нівелюють наші зусилля - і в парламенті, і в Кабміні", - резюмував нардеп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram