ГоловнаПолітика

Голова НАБУ піариться на "справі Мартиненка", якої не існує, - адвокат

"Немає ніякої "справи Мартиненка", він проходить виключно як свідок"

Голова НАБУ піариться на "справі Мартиненка", якої не існує, - адвокат
Фото: www.slovoidilo.ua

Голова НАБУ Артем Ситник далі демонструє свій "професіоналізм" і заангажованість, заявляючи, що "певний шматок загальної "справи Мартиненка" НАБУ планує передавати в суди вже наприкінці травня - на початку червня цього року". Так цю заяву прокоментував у своєму фейсбуці адвокат Ігор Черезов, який представляє інтереси екс-депутата Миколи Мартиненка.

"Пан Ситник вкотре маніпулює: немає ніякої "справи Мартиненка", він проходить виключно як свідок, йому не висували навіть підозри", - зазначив адвокат.

За його словами, "насправді НАБУ опинилося у глухому куті: спочатку воно радісно вхопилося за розслідування звинувачень на адресу М.Мартиненка, вирішивши, що зробить собі на цьому піар. Однак усе ґрунтувалося на проплачених публікаціях у ЗМІ, які не підтвердилися. Тому НАБУ фактично почало фабрикувати справу проти М.Мартиненка, чинячи тиск (з залученням "маски-шоу") на абсолютно різних людей. Усе з однією метою - вибити з них відповідні свідчення. При цьому НАБУ намагається підтримувати негатив в інформаційному просторі, час від часу роблячи безпідставні заяви щодо пана Мартиненка".

"Займаючись маніпуляціями, пан Ситник намагається робити "гарну міну за поганої гри" і піаритися на тлі провалу інших справ", - заявив адвокат.

Нагадаємо, Микола Мартиненко раніше добровільно відмовився від депутатського мандата, заявивши, що впевнений у своїй невинуватості і буде юридично спростовувати звинувачення на свою адресу. Він також підкреслив, що як свідок надав всю необхідну інформацію правоохоронним органам.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram