ГоловнаПолітика

Кримськотатарську журналістку призначено першою заступницею міністра інформації

Еміне Джеппар раніше була радницею Стеця.

Кримськотатарську журналістку призначено першою заступницею міністра інформації
Фото: mip.gov.ua

Кабінет Міністрів 20 квітня призначив кримськотатарську журналістку Еміне Джеппар першою заступницею міністра інформаційної політики.

З 26 жовтня 2015 року вона була радницею міністра Юрія Стеця з питань інформаційної політики Криму.

Як повідомляє прес-служба МІП, призначення Джеппар погодили і з Меджлісом кримськотатарського народу, і з уповноваженим президента України з питань кримських татар Мустафою Джемілєвим. "Я так само буду продовжувати вести питання Криму. Також у мої обов'язки буде додано питання євроінтеграції, представницькі функції міністерства та інше", - заявила Джеппар.

Раніше вона також була помічницею з питань національних меншин у службі першого віце-прем'єр-міністра з гуманітарних питань (на громадських засадах), аташе за посадою третього секретаря відділу соціально-гуманітарних питань Департаменту культурного та гуманітарного співробітництва МЗС України; ведучою й автором кількох програм кримськотатарського телеканалу ATR.

Нагадаємо, посада першого заступника міністра інформаційної політики була вакантною. Стець має ще двох заступників - Тетяну Попову й Артема Біденка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram