ГоловнаПолітика

Наркоділок, якого спіймав Ківа, виявився помічником екс-нардепа від "Свободи"

Вадим Великодний був близький до Михайла Блавацького і Віктора Балоги.

Наркоділок, якого спіймав Ківа,  виявився помічником екс-нардепа від "Свободи"
Вадим Великодный
Фото: facebook.com/profile.php?id=100004444778679

Вадим Великодний, якого затримано при спробі дати хабар голові Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Іллі Ківі, був помічником нардепа від "Свободи" минулого скликання Михайла Блавацького.

"Заарештований вчора співробітниками мого департаменту, лідер злочинного угруповання, кримінальний авторитет Вадим Великодний, підозрюється також в організаціях "тітушок" і вбивствах на Майдані, найпарадоксальніше, що тоді він був помічником нардепа від партії "Свобода" Михайла Блавацького. І сьогодні Міша продовжує крутити дружбу й бізнес з криміналом, покривати злочинні угруповання та виконувати їх інформаційні замовлення через своє ГО "люстрація та честнiсть", - написав Ківа в своєму фейсбуці.

На сайті "Посіпаки", який збирає дані про помічників народних депутатів, Вадим Великодний дійсно значиться серед помічників Блавацького. Крім того, Великодний був помічником мажоритарника Віктора Балоги і комуніста Вадима Литвина в четвертому скликанні парламенту (2002-2006 роки).

Нагадаємо, Великодний і троє його спільників були затримані вчора під час спроби дати хабар Ківі в розмірі 200 тис. гривень. Гроші він давав за кришування наркобізнесу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram