ГоловнаПолітика

"НФ": у справі проти Яценюка немає складу злочину

Розслідування ініційоване "відомим популістом, посіпакою Льовочкіна".

"НФ": у справі проти Яценюка немає складу злочину

"Народний фронт" заявив, що справа проти прем'єр-міністра Арсенія Яценюка не має складу злочину, в ній уже рік не ведеться жодних слідчих дій, і тому її слід закрити.

"Минулого року було подано звернення під авторством відомого популіста, посіпаки Льовочкіна Сергія Капліна про нібито дачу хабара прем'єр-міністру Арсенію Яценюку і фракції "Народний фронт" за призначення керівником Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) Володимира Іщука. Це не відповідає дійсності, це повна брехня, тому що всі знають, як цей концерн у цьому уряді обіймає проукраїнську позицію - відстоює українські інтереси, обмежує вплив російських ЗМІ, і це не подобається так званим "попередникам", - заявив у середу на брифінгу нардеп від "НФ" Дмитро Сторожук.

За його словами, Сергій Льовочкін продовжує боротьбу за вплив на КРРТ і поширює наклепницьку інформацію.

"Хочу звернутися до генерального прокурора негайно закрити цю справу, тому що за цілий рік за цим поданням не велися жодні процесуальні дії, там немає ніяких ознак злочину. Це означає, що ГПУ вже має відкрити провадження проти заявника за свідомо неправдиві відомості, які очорнюють честь і гідність державної публічної особи", - заявив Сторожук.

У свою чергу присутній на брифінгу перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук зазначив, що Капліну не варто відволікати Генпрокуратуру брехливими звинуваченнями від розслідування важливих справ.

"Діяльність і уряду, і "Народного фронту" підтверджена позитивними справами, позитивними голосуваннями за закони, які наближають нашу країну до Євросоюзу. Тому я радив би дуже обережно ставитися до підозрілих заяв Капліна, з яких видно аватари Сергія Льовочкіна", - сказав Тетерук.

Нагадаємо, напередодні нардеп Дмитро Добродомов опублікував скан листа Генпрокуратури, в якому йдеться про досудове розслідування проти Яценюка на предмет отримання неправомірної вигоди в розмірі 3 млн дол. за призначення на посаду керівника Концерну РРТ Володимира Іщука.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram