ГоловнаПолітика

Нардеп Домбровський поскаржився на інформаційну атаку проти нього

"На кампанію вже витрачено приблизно понад 60 тисяч доларів"

Нардеп Домбровський поскаржився на інформаційну атаку проти нього
Александр Домбровский
Фото: www.i-g-t.org

Заступник голови парламентського комітету з ПЕК Олександр Домбровський повідомив, що у ЗМІ з'явилися негативні матеріали про його діяльність. На його думку, це свідчить про важливість законопроектів, які він відстоює для змін в українській економіці.

Про це Домбровський заявив журналістам, пише "Апостроф".

"Мені доводилося стикатися з "атаками", але такої професійно збоченої, цинічної і провокаційної не пригадаю. Не розумію, чим я заслужив таке "визнання". Мої колеги, з якими веду розслідування, підрахували, що на дискредитаційну кампанію вже витрачено приблизно понад 60 тисяч доларів. І за чутками, це не кінець. "Коріння" веде до мого рідного міста - це факт. І в майбутньому грошей теж не шкодуватимуть. Розслідування триває. Прийде момент, коли всіх героїв назву", - прокоментував ситуацію нардеп, екс-губернатор Вінницької області.

"Не всім сподобається зміна режимів роботи обленерго. Або проблема з боргами "Енергоатому" та "Енергоринку"... Ухваленням підготовлених законопроектів можна позбавити якісь приватні структури дуже великих грошей, і раніше про це мало хто говорив", - описав ситуацію Домбровський.

Експерти наголошують, що вже у найближчі тижні, відразу після формування нового уряду, розгорнеться серйозна боротьба олігархічних груп щодо впливу на галузі вітчизняної економіки. "У тому числі й енергетичну. А тому, законопроекти, які підтримуються Олександром Домбровським або змінять енергосектор на краще, або Україна назавжди втратить свою стратегічно важливу галузь", - зазначають вони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram