ГоловнаПолітика

Раді запропонували призначити перевибори селищної ради в Коцюбинському

Червакова заявила, що в Приірпінні правлять "перефарбовані регіонали".

У Верховній Раді зареєстровано законопроект №4383 про перевибори селищної ради в Коцюбинському, розташованому біля Києва.

"Розпуск Коцюбинської ради стане початком кінця епохи панування перефарбованих регіоналів у Приірпінні. Нова рада має складатися з людей, які працюватимуть в інтересах суспільства, а не в інтересах корупції. Туди мають потрапити справжні нові обличчя, а не ті, що в лапках", - зазначила у своєму фейсбуці один з ініціаторів проекту Ольга Червакова.

Законопроект пов'язаний із недавнім голосуванням за відсторонення селищної голови Ольги Матюшиної, яке нібито було організовано мером Ірпеня Володимиром Карплюком. Кілька днів тому будівлю ради захопили його прихильники, представники партії "Нові обличчя", після чого Матюшина позбавили посади.

Якщо постанову про перевибори проголосують найближчими днями, їх призначать на середину липня.

Нагадаємо, що між Коцюбинським та Ірпінню розташований Біличанський ліс. У грудні 2015 року антикорупційна платформа "Блока Петра Порошенка" звинуватила Карплюка і мера Бучі, ще одного міста, розташованого біля Києва, у спробі розкрадання угідь Біличанського лісу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram