ГоловнаПолітика

Третьяков: в житті не повірю в дружні стосунки Порошенка і Коломойського

Нардеп не вважає реальними домовленості президента і губернатора

Третьяков: в житті не повірю в дружні стосунки Порошенка і Коломойського
Фото: 24tv.ua

Заступник голови фракції БПП у Верховній Раді Олександр Третьяков не вважає факт лояльного до президента висвітлення "офшорного скандалу" за участю глави держави каналом "1+1" свідченням нормалізації відносин Петра Порошенка та Ігоря Коломойського.

Про це він сказав в інтерв'ю Соні Кошкіній.

"В житті не повірю в їхні дружні стосунки, знаючи історію їхніх стосунків ще з дев'яностих років", - зазначив Третьяков.

При цьому він не розуміє, навіщо Адміністрація президента замовчувала факт проведення зустрічі Порошенка з Коломойським (про яку стало відомо лише зі ЗМІ - ред.).

"Я взагалі не розумію, чому Адміністрація президента боїться щось підтверджувати. Коломойський - впливова людина в країні. Від нього залежать якісь економічні і політичні процеси. Та ж "Укрнафта" - бюджетоутворювальне підприємство. З боргами. Але воно бюджетоутворювальне. Загальновідомий факт: Коломойський - бенефіціар "плюсів" (каналу "1+1", - ред.), "ПриватБанку", "Укрнафти". Я не бачу проблеми в тому, що представники влади зустрічаються з такими людьми. Питання в іншому: влада зобов'язана розповідати про причини таких зустрічей - тут я згоден - а не займати позицію "страуса", соромитися визнати сам факт переговорів", - зазначив Третьяков.

При цьому він вважає, що зміна інформаційної політики каналу "1+1", який раніше критикував президента, є можливим хитрим ходом Коломойського.

"Або хитрий Коломойський спеціально зробив так, щоб народилися міфи. А Ігор Валерійович - розумний і хитрий чоловік, це однозначно. Розумієте, те, що канал показав або не показав, насправді ні на що не впливає - суспільство все одно говорить про цей скандал. І це зовсім не означає, що Коломойському хтось дзвонив з проханнями щось не показувати", - резюмував Третьяков.

Докладніше читайте в повному тексті інтерв'ю: "Третьяков: «Якщо Порошенко ставиться до країни як до власного бізнесу, хоче його примножити - не бачу в цьому проблем»"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram