ГоловнаПолітика

Майбутня коаліція вже налічує 226 голосів, - нардеп

У БПП сподіваються, що депутати з інших політичних сил "проявлять свою державницьку позицію"

Майбутня коаліція вже налічує 226 голосів, - нардеп
Фото: www.depo.ua

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Ірина Луценко сподівається, що наступного тижня процес переформатування коаліції завершиться.

Про це вона заявила в ефірі "5 каналу".

"На сьогодні, наскільки я вже розумію за останньою інформацією, майбутня коаліція (з двох учасників - ред.) вже налічує 226-228 голосів. Я сподіваюся, що наступного тижня цей процес буде завершено. Із позафракційних депутатів, які вийшли, або виключені були з інших фракцій, або які не входили до жодної фракції, були мажоритарниками і які, до речі, голосували за старої коаліції, буде сформовано, додано кількість депутатів, які будуть входити або в БПП, або "Народний фронт", - сказала вона.

За словами Луценко, в БПП сподіваються, що депутати з інших політичних сил "проявлять свою державницьку позицію" і в складі коаліції буде більше, ніж дві фракції.

"Це не означає, що двері зачиняються. Ми пропонуємо і "Батьківщині", передусім, і "Самопомочі", постійно ми зустрічалися з ними, і з "радикалами" ми говоримо про те, що хто хоче нести відповідальність за країну, хто не хоче її розбалансувати, хто не хоче відкинути її на наступні позачергові вибори, будь ласка, робота є, план дій є", - зазначила нардеп.

Нагадаємо, 5 квітня заступник голови фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар повідомила, що нову коаліційну угоду практично погоджено. За словами нардепа, проведення позачергової сесії поки що не планується.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram