ГоловнаПолітика

"Народний фронт" пропонує відновити роботу старої коаліції

"Фронтовики" також просять надати список нардепів, які готові увійти в нову більшість

"Народний фронт" пропонує відновити роботу старої коаліції
Фото: nfront.org.ua

Фракція "Народний фронт" одним зі шляхів виходу з нинішньої політичної кризи бачить відновлення роботи коаліції "Європейська Україна" і продовження реформ діючого уряду.

Про це заявив голова фракції Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

"Наша політична сила виступає за відновлення коаліції "Європейська Україна" і продовження реформ уряду на чолі з Арсенієм Яценюком. Але якщо наших партнерів з фракції БПП це не влаштовує - пропонуйте свою альтернативу", - підкреслив Бурбак.

При цьому він заявив, що "Народний фронт" очікує прізвища конкретних депутатів, які нібито поставили підписи про входження в нову коаліцію. "Оголосити прізвища, хто конкретно готовий підтримувати новий уряд, тобто - нову коаліцію, нового прем'єра, його програму. Чим вона відрізняється від чинної програми уряду", - зазначив Максим Бурбак.

"Чи згодні ті політичні сили підтримувати реформи у наступному уряді? Чи згодні припинити звичний популізм заради виконання програми дій Уряду та коаліційної Угоди? Політичні сили мусять чесно відповісти на це", - підкреслив голова фракції.

Він зазначив, що "Народний фронт" не голосуватиме за відставку нинішнього прем'єра і уряду, поки не буде запропоновано альтернативи. "Під час війни Україна не може залишитися з тимчасовим урядом і незрозумілими перспективами формування нового".

Він також підкреслив, що фракція підтримає подання президента на звільнення генпрокурора і очікує внесення прізвища наступного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram