ГоловнаПолітика

Банкова не обговорювала з Яценюком його майбутнього після відставки, - Ложкін

Прем'єра більше цікавить склад нового Кабміну.

Банкова не обговорювала з Яценюком його майбутнього після відставки, - Ложкін
Фото: 24tv.ua

На сьогодні обговорень майбутнього Арсенія Яценюка - в разі його добровільної відставки - не було.

Про це в інтерв'ю програмі "Лівий берег" з Сонею Кошкіною розповів голова Адміністрації президента Борис Ложкін, коментуючи інформацію про те, що Яценюк згоден піти з посади прем'єра, лише чітко розуміючи свої подальші політичні перспективи.

Серед можливих опцій для Яценюка називали Нацбанк і Конституційний Суд, однак, за словами Ложкіна, він не знає нічого конкретного, що зацікавило б діючого прем'єр-міністра.

"Обговорень майбутнього Арсенія Яценюка не було. Його цієї миті, як я розумію, цікавить програма майбутнього уряду, коаліційна угода, хто буде прем'єр-міністром і яким буде склад Кабінету", - розповів голова АП, додавши: "Щодо його (Яценюка - ред.) політичного майбутнього немає ясності. Думаю, воно буде досить тривалим".

"Політичні гарантії Яценюкові можна давати тоді, коли буде зрозумілою вся конфігурація майбутньої системи влади. На сьогодні вона є незрозумілою", - резюмував Ложкін.

Докладно про це читайте в повному тексті інтерв'ю: "Борис Ложкін: «Гройсман - самостійний гравець, а не аватар Президента»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram