ГоловнаПолітика

"Народний фронт" розгляне кандидатуру Гройсмана на посаду прем'єра

Залишилося конституційно сформувати коаліцію, вважає нардеп.

"Народний фронт" розгляне кандидатуру Гройсмана на посаду прем'єра
Максим Бурбак
Фото: nfront.org.ua

«Народний фронт» розгляне пропозицію лідера фракції БПП щодо кандидатури Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра України

Про це заявив лідер фракції «Народний фронт» Максим Бурбак.

При цьому він заявив, що фракція понад рік була найбільш стабільним членом коаліції «Європейська Україна» і сумлінно підтримувала всі ініціативи, вироблені спільно в рамках коаліції прем'єром і Президентом.

"Однак Президент і фракція Блоку Петра Порошенка заявили, що вони більше не бачать можливості співпраці з прем'єр-міністром від «Народного фронту»", - констатував представник партії.

"Ми вітаємо, що Блок Петра Порошенка нарешті відгукнувся на нашу пропозицію про необхідність вирішення політичної кризи і вніс власну кандидатуру на посаду голови уряду. Тепер нам потрібно забезпечити формування коаліції в конституційний спосіб і напрацювати відповідну коаліційну угоду в контексті програми нового кандидата в Прем'єри і склад уряду", - зазначив Бурбак.

Фракція «Народний фронт» розгляне пропозицію наших партнерів з БПП щодо кандидатури Володимира Гройсмана та принципи формування нової коаліції - і визначиться зі своїми подальшими кроками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram