ГоловнаПолітика

БПП відклав з'їзд партії

Остаточне рішення про дату наразі не прийнято

БПП відклав з'їзд партії
Фото: klichko.org

Заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді, член центральної ради БПП Олексій Гончаренко заявив, що з'їзд політичної сили буде проведено до кінця цього тижня (до 28 березня) у Києві.

Про це повідомив "Українські Новини".

"У середу з'їзду вже точно не буде. Буде в четвер або п'ятницю. Остаточне рішення про дату наразі не прийнято, але цього тижня буде точно", - сказав він.

Раніше Гончаренко і низка інших членів політради БПП заявляли про намір партії провести з'їзд 23 березня.

Нагадаємо, раніше голова фракції БПП Юрій Луценко ініціював збори фракцій, що складають коаліцію "Європейська Україна", 23 березня для узгодження кандидатури прем'єр-міністра. Він також заявив, що фракція "Народного фронту" проти формування технократичного уряду і пропонує сформувати новий партійний уряд із міністрів від фракцій Верховної Ради.

Як стало відомо LB.ua з власних джерел, учасники переговорів про формування нового Кабміну погодили перші спільні рішення. Так, головним і єдиним претендентом на посаду прем'єр-міністра сьогодні є спікер Ради Володимир Гройсман. Нинішній голова АП Борис Ложкін претендує на посаду віце-прем'єра-міністра економіки.

Міністром фінансів може стати Іван Міклош, екс-міністр економіки Словаччини, а віце-прем'єром з євроінтеграції - депутат Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram