ГоловнаПолітика

ДФС провела обшук у Торгово-промисловій палаті

Справа стосується ухилення від сплати податків на більш ніж 30 млн грн

ДФС провела обшук у Торгово-промисловій палаті

Працівники Державної фіскальної служби (ДФС) провели обшук в офісі Торгово-промислової палати у рамках розслідування ухилення від сплати податків на більш ніж 30 млн грн.

Про це повідомляє офіційний сайт ДФС.

У ДФС заявили, що посадові особи ТПП неодноразово ігнорували запити слідчого про надання документів про фінансово-господарську діяльність.

"Постанову слідчого судді про надання первинних документів також залишено без виконання, відповідні документи підприємство не надало", - наголошується в повідомленні.

У ДФС підкреслили, що планують і надалі вживати заходів щодо виявлення фактів ухилення від сплати податків та притягнення винуватих осіб до відповідальності.

Нагадаємо, в лютому 2015 року нардеп Ірина Суслова ініціювала створення слідчої комісії з розслідування фактів порушень законодавства керівництвом ТПП на предмет зловживання своїм службовим становищем, ухвалення завідомо незаконних рішень, а також участі у фінансових махінаціях.

Представники бізнесу тоді заявили, що керівництво ТПП далі працює за "схемами Януковича" як напівзакрита мафіозна структура.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram