ГоловнаПолітика

Кабмін призначив т.в.о. голови Держекспортконтролю

Віктор Полянський очолить службу до завершення службового розслідування щодо можливих порушень Юрія Терещенка

Кабмін призначив т.в.о. голови Держекспортконтролю
Фото: http://eircenter.com

Кабінет міністрів призначив Віктора Полянського тимчасово виконуючим обов'язки голови Державної служби експортного контролю, вказано в розпорядженні уряду №157-р від 16 березня, оприлюдненого в понеділок, 21 березня.

Згідно з розпорядженням, директор департаменту аналітичної і правової роботи, міжвідомчої та міжнародної взаємодії В. Полянський призначений т.в.о. голови Держслужби на період до завершення службового розслідування щодо можливих порушень відстороненого керівника.

Нагадаємо, 24 лютого Кабмін відсторонив від посади голову Державної служби експортного контролю Юрія Терещенка. Стосовно посадовця розпочато службове розслідування.

Напередодні Президент Петро Порошенко направив на адресу уряду лист, в якому зажадав не відновлювати знову на посади запідозрених у корупції чиновників. Йшлося про голову Держслужби зайнятості Ярослава Кашубу та заступника директора департаменту державної експертизи Держслужби експортного контролю Сергія Головатого, спійманих на великих хабарах. Крім того, в листі Порошенко заявив, що виявлені факти причетності до корупції голови Держслужби експортного контролю Юрія Терещенка

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram