ГоловнаПолітика

Коломойський про Боровика: нехай Порошенко розповість, як випускник школи КДБ став заступником міністра

Заступник Саакашвілі розкритикував українську владу в інтерв'ю голландському виданню.

Коломойський про Боровика: нехай Порошенко розповість, як випускник школи КДБ став заступником міністра
Фото: Макс Левин

Заступник голови Одеської ОДА Олександр Боровик в інтерв'ю голландському виданню назвав українську політичну еліту "закоріненою в совдепі і часом навіть у рекеті, як в Одесі".

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

"Я давав його (інтерв'ю - ред.) як громадянин Європейського Союзу і європеєць. Я розповів про те, як після цього я виявився нікому не потрібним і вже готовий був їхати в Мюнхен, коли подзвонив Михайло Саакашвілі - і я повірив, і продовжую вірити в нього і команду. Я розповів, як я йшов на вибори в Одесі і якими далекими від європейських стандартів ці вибори були, хоча президент Петро Порошенко сказав, що все було абсолютно нормально", - розповів Боровик.

"Ми поговорили про економіку і про те, як її контролюють політичні партії, а так само такі люди, як Коломойський і Ахметов. Вони ж контролюють значну частину наших медіа. Я розповів про те, як вони всі пов'язані між собою", - написав також Боровик.

LB.ua звернувся до Ігоря Коломойського з проханням прокоментувати слова заступника Саакашвілі.

"З якого дива це повинен коментувати я? Нехай Петро Олексійович коментує, як випускник школи КДБ став спочатку заступником міністра, а потім заступником голови ОДА", - заявив Коломойський.

"Рік тому в коментарі вашому ж виданню - коли прибрали Ігоря Палицю і поставили Саакашвілі - я сказав, що він (Саакашвілі - ред.) здасть Одесу росіянам. Тож нині все йде за планом", - додав Коломойський.

Нагадаємо, в Голландії повинен пройти референдум, на якому голландці підтримають або виступлять проти Асоціації ЄС з Україною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram