ГоловнаПолітика

Голова Адміністрації президента не бачить себе в уряді

Ложкін висловився проти дострокових парламентських виборів

Голова Адміністрації президента не бачить себе в уряді
Фото: Макс Требухов

Голова Адміністрації президента Борис Ложкін прогнозує, що протягом найближчих тижнів буде або сформовано новий уряд, або відбудеться переформатування нинішнього Кабінету Міністрів.

Про це він заявив журналістам під час презентації своєї книги, повідомляє "Интерфакс-Украина".

"Я думаю, що протягом найближчих тижнів буде або новий уряд, або переформатування уряду. Я думаю, що буде якийсь вихід. Чесно кажучи, це питання зараз уже виходить за рамки відносин президентської і прем'єрської команди, зараз це вже питання інших фракцій коаліції, колишньої коаліції", - сказав він.

Ложкін також зазначив, що питання про кандидатури на посаді прем'єр-міністра, віце-прем'єрів і міністрів є питанням нинішньої або ймовірної нової коаліції. При цьому він вважає, що на посаду віце-прем'єра з євроінтеграції вже є досить "якісних кандидатур".

Відповідаючи на запитання про те, чи бачить він себе в уряді, Ложкін відповів: "Ні".

Голова АП також висловився проти можливих дострокових парламентських виборів.

"Ми вважаємо, що вибори зараз можуть кинути країну в хаос, що абсолютно невчасно", - зазначив Ложкін.

Нагадаємо, Ложкін написав книгу про трансформацію України "Четверта республіка". Книга вийде у видавництві "Фоліо" українською та російською мовами загальним накладом 6 тис. примірників. Обсяг книги - 250 сторінок. В інтернет-магазинах книга вже доступна для попереднього замовлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram