ГоловнаПолітика

Тетерука обурила пропозиція "Опоблоку" створити широку коаліцію

Депутат побажав Рабиновичу опинитися за ґратами

Тетерука обурила пропозиція "Опоблоку" створити широку коаліцію
Фото: Макс Требухов

Фракцію "Народний фронт" обурила пропозиція Вадима Рабиновича від "Опозиційного блоку" створити широку коаліцію.

"Як людина, яка прийшла у "Народний фронт" з передової, де ми боролися з наслідками діяльності соратників Януковича, обурений заявою Опозиційного блоку. Усі колеги з фракції такої ж думки", - цитує прес-служба НФ Андрія Тетерука.

На його думку, заява Рабиновича свідчить про те, що колишні регіонали планують реванш із поверненням Віктора Януковича і всієї "мерзоти, яка втопила Україну у вогні і крові".

"Ми будемо виступати категорично проти створення "ширки". Мене обурюють навіть розмови на цю тему", - заявив Тетерук.

На його думку, екс-регіоналам місце за 

ґратами. "Їхнє майбутнє з нашим майбутнім має бути розділене колючим дротом, оскільки всі вони, врешті-решт, мусять піти у в'язницю за ті злочини, які вони скоїли проти держави", - заявив Тетерук.

Пропозицію створити широку коаліцію Рабинович висловив у зверненні до президента України Петра Порошенка і голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, опублікованому у його фейсбуці.

"Я пропоную негайно створити у Верховній Раді коаліцію національного порятунку - не за партійним принципом, не за принципом особистої відданості вождям. За основу нової коаліції необхідно взяти тільки один принцип: хто з депутатів ВР, забувши про партійні амбіції і образи вчорашнього дня, готовий негайно відбудовувати Україну, рятувати економіку", - йдеться в ньому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram