ГоловнаПолітика

Краснова відпустили з-під варти

Минув триденний термін затримання.

Краснова відпустили з-під варти
Фото: http://azov.press

Голову цивільного корпусу полку "Азов-Крим" Станіслава Краснова відпустили з-під варти у зв'язку з тим, що вночі збіг триденний термін затримання, а суд не обрав йому запобіжного заходу.

Про це повідомляють на сайті полку "Азов".

"Оскільки за три доби Станіславу Краснову не пред'явили звинувачень, його відпустили на свободу. Зараз Станіслав перебуває з побратимами, почувається більш-менш добре. Це наша маленька перемога, щиро вдячні всім, хто нас підтримував. Але війна не виграна, 2 березня о 14:00 суд. Просимо всіх приходити: вул. Дегтярівська, 31-А", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 28 лютого співробітники СБУ затримали голову цивільного корпусу "Азов-Крим", бійця батальйону ОУН і учасника блокади Криму Станіслава Краснова. Його підозрюють у зберіганні зброї і вибухівки. Напередодні представник СБУ Олександр Ткачук заявив, що Краснова завербувала Росія, його затримали після того, як він заклав у схованку 42 кілограми вибухівки.

1 березня суд не зміг обрати Краснову запобіжний захід. Суддя оголосила перерву в засіданні до 2 березня для надання медичної допомоги Краснову.

Тим часом СБУ оприлюднила аудіозапис переговорів Краснова з якимось чоловіком, який, як стверджує спецслужба, є його російським куратором.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram