ГоловнаПолітика

Порошенко підтримав поліцію

Президент закликає не змарнувати довіру людей.

Порошенко підтримав поліцію
Фото: facebook.com/petroporoshenko

Президент Петро Порошенко висловився на підтримку патрульної поліції.

У понеділок він узяв участь у складенні присяги патруля у Вінниці. У своїй промові Порошенко згадав про мітинг на підтримку поліції, який відбувся в неділю на Софійській площі в Києві.

"Учора народ вийшов на площу Святої Софії, щоб захистити честь і гідність поліцейського. Це - ознака довіри до патрульної поліції. Закликаю патрульну поліцію берегти як зіницю ока народну довіру", - передав Президент у твіттері тези своєї промови.

Він також подякував голові Національної поліції Хатії Деканоїдзе і команді реформаторів у МВС за створення "служби нового зразка".

Крім того, Порошенко прокоментував події 20 лютого і так званий "третій Майдан" у Києві. На його думку, за організацією цієї акції стоїть Росія.

"Кремлівська пропаганда зробила все, щоб цей день [річниця розстрілу "Небесної сотні"] виглядав інакше. Саме тому заздалегідь були підготовлені гасла про Майдан 3.0. Але ця провокація їм не вдалася. Не дивлячись на всі об'єктивні труднощі, українці виявилися відповідальними", - сказав Порошенко журналістам, передає "Інтерфакс-Україна".

Порошенко під час робочої поїздки до Вінницької області в понеділок, крім відвідування церемонії запуску патрульної поліції, побуває на КП «Вінницька транспортна компанія» і ТОВ «Барлінек Інвест».

Нагадаємо, вчора на Софійському майдані в Києві понад тисяча людей вийшли на акцію на захист патрульної поліції, яка опинилася під тиском після того, як поліцейський Сергій Олійник застрелив пасажира БМВ під час погоні в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram