ГоловнаПолітика

Бурбак: "Народний фронт" одностайно підтримує Яценюка

Прем'єрська фракція закликає дати уряду можливість працювати

Бурбак: "Народний фронт" одностайно підтримує Яценюка
Фото: 24tv.ua

Фракція "Народний фронт" одностайно підтримує уряд і прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Про це заявив з парламентської трибуни голова фракції Максим Бурбак.

"Фракція "Народний фронт" одностайно виступає за підтримку коаліційного уряду і прем'єр-міністра. Я впевнений, що в сесійній залі переважають депутати з почуттям громадянської сумлінності та державними принципами. Майбутнє України в наших руках. Або ми відповідальні парламентарі, або легковажні популісти й інтригани", - сказав Бурбак.

Він зазначив, що в комітетах Верховної Ради вже заслухали звіт міністрів, і парламенту треба нарешті визначитися зі своїм ставленням до роботи уряду.

"Існує два варіанти: зібрати 150 підписів і 226 голосів, щоб проголосувати за його відставку, усвідомлюючи повну відповідальність за всі наслідки, які настають буквально з наступного дня, оскільки цим запускається сценарій дострокових виборів і хаосу. Або в іншому разі - треба дати уряду нормально працювати", - підкреслив голова фракції.

Бурбак підкреслив, що парламент разом з урядом і президентом мусять знайти вихід із політичної кризи, оскільки сценарій "нескінченних виборів і дестабілізація країни - це бажаний сценарій кремлівського агресора".

Нагадаємо, що більшість фракцій парламенту збираються визнати незадовільною роботу Кабінету Міністрів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram