ГоловнаПолітика

Антикорупційна платформа може стати позафракційною, - Фірсов

Нардеп має намір працювати в Антикорупційній групі

Антикорупційна платформа може стати позафракційною, - Фірсов
Фото: Сергей Нужненко

Депутат Верховної Ради Єгор Фірсов, який минулого тижня вийшов з БПП, поки що не буде вступати в інші фракції. Про це він заявив в інтерв'ю LB.ua.

"Не бачу в цьому сенсу. Хоча мене запрошували різні демократичні партії", - заявив Фірсов і уточнив, що його запрошували в УКРОП, "Самопоміч", Радикальну партію.

На питання, чи не виникала ідея створити власну фракцію на основі Антикорупційної платформи, Фірсов відповів: "Я допускаю, що таке рішення буде прийнято. Але зараз це не в порядку денному".

Нардеп має намір і далі працювати в Антикорупційній платформі.

"І взагалі, якщо так і далі будуть йти справи у фракції БПП, то, рано чи пізно, Антикорупційна платформа стане позафракційною. Тобто буде складатися з позафракційних депутатів, у тому числі з вихідців із БПП", - додав депутат.

Нагадаємо, Єгор Фірсов вийшов із фракції БПП після скандалу навколо нардепа Ігоря Кононенка - давнього друга Петра Порошенка.

25 листопада частина народних депутатів із фракції БПП об'єдналися в окрему внутріфракційну групу. Її завдання - протидія корупції в Раді і контроль за діяльністю виконавчої влади. До групи входять 15 депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram