ГоловнаПолітика

Фірсов: Порошенко повинен знати про тіньову діяльність Кононенка

Нардеп назвав капітал Кононенка і Порошенка "сімейним"

Фірсов: Порошенко повинен знати про тіньову діяльність Кононенка
Фото: Сергей Нужненко

Народний депутат Єгор Фірсов вважає, що Петро Порошенко мусив знати про тіньову діяльність Ігоря Кононенка. Про це він заявив в інтерв'ю LB.ua.

"Я розумію, що Порошенко і Кононенко дуже близькі і що про тіньову діяльність Кононенка Петро Олексійович мав знати. Проте Порошенко - фігура масштабна, він займається глобальними питаннями, а Кононенко - виключно тіньовими: корупцією, лобізмом, «схемами» і т.д.", - заявив він.

Фірсов також заявив, що Кононенка можна порівняти з Клюєвим. "По-перше, Кононенко дуже наближений до Порошенка. Як свого часу Клюєв - до Януковича. По-друге, у нього (Кононенка - ред.) стилістика дій не політика, а бізнесмена - він негнучкий, він ставить мету і йде до неї, попри все. У парламент Кононенко прийшов не політикою займатися, а капітал свій збільшувати", - сказав нардеп, додавши, що капітал Кононенка і Порошенка можна означити як "сімейний".

"...Це своєрідна мафіозна сім'я", - додав Фірсов.

Водночас він зазначив: "Порошенко - не мафіозі, Порошенко - Президент. Але його команду можна порівняти з мафіозним кланом. Вони прийшли у владу заробляти гроші".

Нагадаємо,Єгор Фірсов вийшов із фракції БПП після скандалу навколо нардепа Ігоря Кононенка - давнього друга Петра Порошенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram