ГоловнаПолітика

Багато депутатів мовчать, але вони незадоволені тим, що відбувається у фракції БПП, - Фірсов

Багато питань спускалися на гальмах

Багато депутатів мовчать, але вони незадоволені тим, що відбувається у фракції БПП, - Фірсов
Фото: Сергей Нужненко

Нардеп Єгор Фірсов вважає, що депутати фракції БПП не відчувають сенсу перебування в парламенті, оскільки всі рішення спускаються "зверху". Про це він заявив у інтерв'ю LB.ua. "Зокрема і я довгий час цього сенсу не відчував. Причина: всі питання, які порушував перед фракцією, спускалися на гальмах.

Наприклад - заміна членів ЦВК. Я запропонував кандидатуру Володимира Ковтуна, його, до речі, підтримав «Реанімаційний пакет реформ» і ОПОРа. Після чергового скандалу Юрій Луценко пообіцяв, що ініціює обговорення фракцією всіх запропонованих кандидатів, але пройшло три місяці, а питання не порушувалося. Надалі керівництво фракції зробило хитрий маневр: щоб не зважати на думку депутатів, анкети всіх кандидатів були зібрані і відправлені в АП. Мовляв, там виберуть. Без обговорення на фракції", - заявив він.

"Незважаючи на те, що багато депутатів БПП мовчать, вони все одно незадоволені тим, що відбувається ... Рано чи пізно настане край. Терпець увірветься", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, Єгор Фірсов вийшов з фракції БПП після скандалу навколо нардепа Ігоря Кононенка - давнього друга Петра Порошенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram