ГоловнаПолітика

Бурбак: потрібно об'єднати зусилля президента, уряду і парламенту

Лідер фракції НФ закликав відкинути популізм і деструктив.

Бурбак: потрібно об'єднати зусилля президента, уряду і парламенту
Фото: nfront.org.ua

Фракція "Народний фронт" підтримує план дій уряду на 2016 рік, який представили на вчорашньому засіданні Кабінету Міністрів, і виступає за об'єднання зусиль президента, уряду і парламенту в упровадженні реформ.

Про це заявив голова фракції Максим Бурбак у п'ятницю, спілкуючись із представниками ЗМІ в Чернівцях, повідомляє прес-служба НФ.

"Уряд показав план дій і очікує підтримки парламенту. Фракція "Народний фронт" буде підтримувати кожного міністра і цей уряд загалом. Ми за те, щоб упроваджувати реформи і розвивати державу, не розмінюючись на рейтинги і різні вигоди, які хтось хоче отримати. І будемо рішуче боротися і з політичною корупцією, і будь-якою іншою", - наголосив Бурбак.

Він підкреслив, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вкотре наголосив, що реалізація спільних завдань можлива тільки в умовах конструктивної співпраці і взаєморозуміння між різними гілками влади і що він є надійним партнером президента і коаліції.

"Народний фронт" постійно підкреслює, що ми повинні відкинути популізм і деструктив, спільно працювати над захистом України від агресора і продовженням реформ", - сказав голова фракції.

Він також додав, що "Народний фронт" звертається до всіх правоохоронних структур, у тому числі до Антикорупційного бюро, показати результати своєї роботи. "Будь ласка, починайте працювати. Ми передбачили чинним законодавством ваші повноваження, ми вас створили, пройшли конкурси, бюджетом передбачено повне фінансування - будь ласка, покажіть результати", - сказав Бурбак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram