ГоловнаПолітика

Абромавичус показав листування про призначення в МЕРТ топ-менеджера "Нафтогазу" (оновлено)

Пасішника запросив у свою команду Ігор Кононенко.

Депутат Верховної Ради Сергій Лещенко оприлюднив у своєму блозі на "Українській правді" скриншот листування у Viber, де топ-менеджер "Нафтогазу" Андрій Пасішник повідомляє міністра економіки Айвараса Абромавичуса про те, що може стати його заступником на запрошення одного з лідерів БПП Ігоря Кононенка.

За словами депутата, він отримав зображення від самого міністра.

Фото: blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko

Сам Пасішник заявив, що листування на скрін-шоті жодним чином не свідчить про обговорення будь-яких призначень.

"У листуванні з Айварасом йшлося виключно про можливість поділу в майбутньому наявної вакантної посади на дві окремі, який, за моєю інформацією, мав статися найближчим часом, це всіма було погоджено, саме тому я впевнено послався на прізвища! Нагадаю, що це було дружнє листування. Хочу вкотре зазначити, що ні з ким з приводу свого призначення не спілкувався крім Айвараса, тому всі ці "докази" є нікчемними", - написав він у своєму фейсбуці і додав скрін-шот іншої частини листування з Абромавичусом.

Нагадаємо, голова МЕРТ Абромавичус 3 лютого подав у відставку, звинувативши одного з лідерів БПП Ігоря Кононенка у спробі підім'яти під себе відомство, призначивши підконтрольного заступника міністра.

7 лютого він повідомив, що його заступником мав стати Пасішник.

При цьому сам топ-менеджер "Нафтогазу" повідомив у фейсбуці, що забрав свої документи з МЕРТ за годину до прес-конференції Абромавичуса, на якій той повідомив про відставку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram