ГоловнаПолітика

Нардеп: голові Овідіопольської РДА висловили недовіру за вимагання хабарів для "грузинської команди"

Голубов знову звинуватив Саакашвілі в хабарництві.

Нардеп: голові Овідіопольської РДА висловили недовіру за вимагання хабарів для "грузинської команди"
Дмитрий Голубов (в центре)
Фото: Макс Требухов

В Овідіопольському районі Одеської області депутати висловили недовіру голові райдержадміністрації, який вимагав хабарі для "грузинської команди". Про це сьогодні з парламентської трибуни заявив народний депутат фракції "Блок Петра Порошенка" Дмитро Голубов, пише "Цензор".

"Поки Саакашвілі гастролює з пересувним цирком, засипаний снігом, забутий губернатором Овідіопольський район, як криголам Челюскін, залишився один-на-один зі своїми проблемами, і, звичайно, місцеві депутати були змушені висловити недовіру голові райдержадміністрації - намісникові Саакашвілі", - сказав він.

"Така недовіра в районі була висловлено вперше, такого ніколи не було. Оскільки голова райдержадміністрації не з'являвся на роботі, не приймав бюджет, займався хабарами і поборами і нічим іншим, крім прогулу роботи", - додав Голубов.

Народний депутат висловив сподівання, що інші райони Одеської області візьмуть приклад з Овідіополя.

"На що сподівався грузинський диктатор, якщо його підлеглі розсилали по всіх великих платниках податків листи, де вимагали 1-2-3 мільйони для їхнього "общака"? На що сподівалася команда Саакашвілі після того, як вимагала в забудовника 3 елітні квартири? На що сподівався Саакашвілі, коли на кошти благодійного фонду придбав 8 джипів?" - зазначив Голубов.

Він також повідомив, що Михайла Саакашвілі кілька місяців не бачили на робочому місці в ОДА, але він встиг побувати в Туреччині, Польщі, а також у Вашингтоні, Миколаєві та Яремчі.

"Ми бачили його де завгодно, тільки не на робочому місці", - зазначив народний депутат.

Він також висловив думку, що Саакашвілі використовує Одесу, щоб мати кошти для власної парламентської виборчої кампанії в Грузії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram