ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Сьогодні в парламенті відбудеться година запитань до уряду

Верховна Рада сьогодні розгляне законопроект №1297, яким пропонується передбачити припинення громадянства у разі скоєння злочину проти основ національної безпеки.

Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

З 10:00 до 11:00 відбудеться година запитань до уряду. Рада має намір заслухати міністра фінансів Наталію Яресько і міністра економічного розвитку Айвараса Абромавичуса.

Також до порядку денного включено законопроекти №1385 про посилення захисту прав на нерухоме майно, №2560 про передачу повноважень зі створення центральних органів виконавчої влади, які реалізовують державну політику у сфері виконання кримінальних покарань від президента до Кабінету Міністрів, і №1497 про безкоштовну передачу з державної у комунальну власність вивільнених у результаті оновлення пожежно-рятувальних автомобілів, які відпрацювали встановлені терміни експлуатації, але придатні за своїм технічним станом до використання підрозділами місцевої пожежної охорони.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада внесла зміни до свого регламенту, які дозволяють їй розглянути зміни до Конституції в частині децентралізації на наступній сесії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram