ГоловнаПолітика

"Самопоміч" не бачить альтернативи Павленкові

Фракція відкликала міністра через провал уряду.

"Самопоміч" не бачить альтернативи Павленкові
Фото: Макс Требухов

«Самопоміч» не бачить іншого аграрного міністра у складі нового уряду, крім Олексія Павленка. Так народний депутат і заступник голови фракції «Самопоміч», голова антикорупційного комітету ВР, член політради партії Єгор Соболєв прокоментував ІА «Agronews» питання про можливість подання кандидатури Олексія Павленка до складу нового уряду в разі його переформатування.

Він наголосив: «Вчора на засіданні фракції ми висловили подяку Олексію Павленкові за його заходи з дерегуляції та роботу на економічне зростання в аграрному секторі протягом минулого року. Його відклик з уряду - не крок проти нього як фахівця. Він найбільш успішний міністр. Ми відкликали його через провал уряду і самого прем'єра».

«Уряд Яценюка якнайшвидше має бути замінений. Його повинен очолити сильний, незалежний прем'єр, який буде боротися проти корупції, буде прихильником економічних свобод, і буде проводити таку ж політику, яку здійснював міністр Павленко в аграрній сфері. Павленко отримав величезний успішний досвід. Ми хочемо далі з ним працювати. «Самопоміч» не бачить ніякого іншого аграрного міністра у складі нового уряду», - наголосив Соболєв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram