ГоловнаПолітика

Кличко призначив собі трьох заступників

Посаду першого заступника отримав головний аудитор КМДА Геннадій Пліс.

Кличко призначив собі трьох заступників
Фото: Сергей Нужненко

Глава Київської міськадміністрації Віталій Кличко в середу призначив собі трьох заступників. Відповідні розпорядження оприлюднено на сайті мерії.

Першим заступником Кличка став Геннадій Пліс, заступниками - Микола Поворозник і Олександр Спасибко.

Геннадій Пліс раніше працював у Київській адміністрації керівником Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту.

Закінчив Луганський машинобудівний інститут, Академію ім. Ярослава Мудрого, а також Київський інститут інвестиційного менеджменту. Працював інженером-конструктором, а згодом - референтом гендиректора Стахановського вагонобудівного заводу; обіймав керівні посади на шахтах "Свердловантрацит" і "Краснодонвугілля"; також був приватним підприємцем і фінансовим консультантом; у 2005-2006 роках працював у Міністерстві вугільної промисловості; у 2013-2014 роках очолював наглядову раду ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України".

Із 2014 року працює в Київській міській державній адміністрації - спочатку радником радником голови КМДА, а пізніше - директором Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту Київської міської ради.

Пліс замінив на посаді Ігоря Ніконова, який вирішив повернутися в бізнес.

Микола Поворозник працює в мерії Києва з 2001 року, змінивши кілька управлінь і департаментів. Останнім часом очолював департамент економіки та інвестицій.

Спасибко також людина з Київської міськадміністрації, з жовтня 2014 року він працював директором департаменту будівництва та житлового забезпечення.

Нагадаємо, що заступниками Кличка також працюють Петро Пантелєєв і Ганна Старостенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram