ГоловнаПолітика

ГПУ порушила справу проти нардепа Левуса за пости у фейсбуці про Медведчука

Депутат звинуватив ГПУ у захисті кума Путіна.

ГПУ порушила справу проти нардепа Левуса за пости у фейсбуці про Медведчука
Андрей Левус
Фото: nfront.org.ua

Генпрокуратура розпочала кримінальне провадження стосовно нардепа Андрія Левуса ("Народний фронт"), на якого написав заяву його колега по парламенту Василь Німченко ("Опоблок").

Про це повідомила прес-служба громадського руху "Український вибір", лідером якого є Віктор Медведчук.

Німченко звинуватив Левуса у наклепі. Нібито протягом 17-21 грудня 2015 року "фронтовик" у своєму фейсбуці звинуватив "Український вибір" у проведенні сепаратистських з'їздів і зажадав арешту Медведчука.

"Народний депутат України Василь Німченко назвав звинувачення Андрія Левуса неправдивими і, у свою чергу, у зверненні до Генеральної прокуратури навів факти, що свідчать про те, що народний депутат України Андрій Левус сфабрикував докази проти Віктора Медведчука і «Українського вибору»", - повідомила прес-служба руху.

Фото: vybor.ua

Левус у своєму фейсбуці обурився, що Генпрокуратура оперативно відреагувала на скаргу Німченка, а його заяву про сепаратистські форуми ігнорує.

"Відповіді на моє звернення немає. Замість неї - кримінальне провадження проти мене. Значить, ГПУ прикриває сепаратистів і кума Путіна і готова садити тих, хто проти них бореться", - заявив Левус.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram