ГоловнаПолітика

Український нардеп приніс на сесію ПАРЄ футболки з написом "Не слухайте російську пропаганду"

Гончаренко провів "акцію" в рамках інформаційної кампанії Pro Ukraine

Народний депутат Олексій Гончаренко роздав делегатам зимової сесії Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) футболки з написом "Do not listen to Russian propaganda" ("Не слухайте російську пропаганду").

Як повідомив нардеп у Фейсбуці, таку "акцію" він провів у рамках інформаційної кампанії "Pro Ukraine".

Фото: facebook.com/alexeygoncharenko

Гончаренко пояснив, що так він намагається використовувати будь-яку можливість для зустрічей і переговорів з представниками європейських партій, щоб роз'яснити позицію України і розвіяти міфи російської пропаганди.

Фото: facebook.com/alexeygoncharenko

"Футболки як символічний знак підтримки прийняли представник Сенату Нідерландів Пол Шнабель і член Нижньої палати представників Kooс Шувенаар. Крім того, я зустрівся з іншими європарламентарями. Свою солідарність України висловили міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу, представники польського Сейму та Сенату Даніель Мілевський, Ярослав Обремський і Домінік Торчинський, депутат парламенту Чехії Христина Зеленкова. Сестра Надії Савченко Віра також із задоволенням одягла футболку", - написав він.

Фото: facebook.com/alexeygoncharenko

Фото: facebook.com/alexeygoncharenko

Фото: facebook.com/alexeygoncharenko

Нагадаємо, ПАРЄ ввела санкції проти Росії (позбавила права голосу, - ред.) у відповідь на анексію Криму і підтримку збройних сепаратистів на Донбасі. Після цього російська делегація відмовилася брати участь у зимовій сесії ПАРЄ. Своєю чергою ПАРЄ анулювала повноваження делегації РФ на 2016 рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram