ГоловнаПолітика

У Київраді ініціюють розрив зв'язків з російськими містами-побратимами

Депутати пропонують розірвати відносини з Москвою, Волгоградом, Санкт-Петербургом, Улан-Уде, Махачкалою і Республікою Комі

У Київраді ініціюють розрив зв'язків з російськими містами-побратимами
Фото: Макс Требухов

У Київську міську раду внесено проект постанови про негайне розірвання двосторонніх угод про побратимські відносини Києва з містами Російської Федерації.

Про це повідомив депутат Київради Олександр Аронець на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Друзі, ви знаєте, що Київ досі є містом-побратимом Москви й інших російських міст? У зв'язку із цим фракція ВО "Свобода" у Київраді вносить проект рішення про негайне розірвання двосторонніх угод про "побратимські відносини" з російськими містами і регіонами, зокрема з Москвою, Волгоградом, Санкт-Петербургом, Улан-Уде, Махачкалою і Республікою Комі", - написав він.

Аронець також опублікував проект рішення Київради.

"Тоді як у країні вже два роки йде війна з Росією, київська влада замість негайної відміни таких ганебних угод займається тільки вирішенням своїх фінансових і особистих питань. Не можу собі уявити, щоб у 1943 році Москва залишалася містом-побратимом Берліна", - додав нардеп.

Фото: facebook.com/olexandr.aronets
Фото: facebook.com/olexandr.aronets

Фото: facebook.com/olexandr.aronets

Нагадаємо, в грудні, на тлі погіршення відносин між Туреччиною і Росією через збитий турецькими ВПС російський бомбардувальник Су-12, "влада" анексованого Криму вирішила розірвати зв'язки з містами-побратимами в Туреччині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram