ГоловнаПолітика

Британські інструктори почали навчати українських піхотинців

Двотижневий курс стартував на Рівненському полігоні..

Британські інструктори почали навчати українських піхотинців
Фото: http://www.mil.gov.ua

Британські інструктори почали двотижневий курс підготовки українських піхотинців у Рівненській області України, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"На Рівненському загальновійськовому полігоні розпочався курс підготовки піхотних підрозділів Збройних Сил України за стандартами НАТО. Українським військовослужбовцям свій досвід передають досвідчені інструктори з Великобританії", - йдеться в повідомленні.

У Міноборони зазначили, що протягом двох тижнів інструктори будуть відпрацьовувати з українськими військовослужбовцями техніку ведення бою в місті і в умовах пересіченої місцевості, тактику захисту важливих об'єктів та протидії диверсійно-розвідувальним групам. Британські інструктори також мають намір провести для піхотинців заняття з тактичної медицини.

Раніше Великобританія заявила, що розширює програму тренувань українських військових і має намір навчити до 2 тисяч силовиків до квітня 2016 року за чотирма напрямками: піхота, розвідка, логістичне забезпечення армії. Вже підготовлені близько тисячі військових ЗС України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram