ГоловнаПолітика

Порошенко не шкодує про запрошення Саакашвілі

Колишній президент Грузії разом з іншими іноземцями "розколупав болото" в Україні.

Порошенко не шкодує про запрошення Саакашвілі
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко заявив, що не шкодує про запрошення колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі в Україну. Про це він розповів на прес-конференції в четвер.

За його словами, нинішній голова Одеської області Михайло Саакашвілі й інші іноземці дозволили "розколупати це болото". "І зараз легше робити реформи", - заявив Президент.

"Я запросив і Михайла Саакшавілі, і Еку Згуладзе, і Давида Сакварелідзе, і Углаву, і Хатію Деканоїдзе... Жодної секунди я про це не пошкодував, і не шкодую зараз", - сказав він.

Порошенко також відзначив роботу деяких інших голів регіонів, у тому числі Геннадія Москаля в Закарпатській області, Георгія Туки в Луганській області, Валентина Резніченка в Дніпропетровській області, Олега Синютки у Львівській області.

Нагадаємо, що проти Саакашвілі різко налаштований уряд України. 14 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков посварився з головою Одеської ОДА Михайлом Саакашвілі і жбурнув у нього склянку на національній раді реформ у присутності Порошенка. Прем'єр Арсеній Яценюк при цьому назвав Саакашвілі гастролером.

Саакашвілі регулярно звинувачує уряд у корупції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram