ГоловнаПолітика

Азаров образився, що його позбавили пенсії

Екс-прем'єр вважає, що довести його причетність до держрозкрадань неможливо

Азаров образився, що його позбавили пенсії
Фото: EPA/UPG

Колишній прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що суддя Печерського районного суду Києва Володимир Карабань, який ухвалив рішення про арешт його пенсії на рахунках Ощадбанку, є злочинцем.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Азаров обурений даними слідства про те, що він з екс-президентом Віктором Януковичем у змові з головою Держспецзв'язку, міністром фінансів, членом наглядової ради "Укртелекому", директором ТОВ "ЕСУ" організував за кошти держбюджету будівництво телекомунікаційної мережі спецпризначення, у результаті чого відбулося розкрадання держкоштів на суму 220 млн гривень.

"Я з усією відповідальністю стверджую, що це брехня від першого і до останнього слова. Слідчий, суддя, які винесли це визначення, є злочинцями, котрі скоїли за змовою кримінальну дію, і я буду домагатися їхнього кримінального переслідування і покарання", - написав екс-прем'єр.

За словами Азарова, його адвокати доводили "повну абсурдність пред'явлених звинувачень", але це не дало результатів.

"Я пишу так грубо, тому що мене "дійняли". Користуючись владою, вони зараз знущаються з мене, забуваючи про те, що вони на цих посадах не вічні", - написав він.

Нагадаємо, 21 грудня Печерський районний суд Києва арештував пенсії Януковича й Азарова. У січні 2015 року Інтерпол оголосив Азарова в міжнародний розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram