ГоловнаПолітика

Вихідці з Горлівки очолили дві райуправління поліції Києва

Начальник столичної поліції раніше очолював міліцію Горлівки.

Вихідці з Горлівки очолили дві райуправління поліції Києва
Андрей Крищенко, Герман Приступа, Павел Василенко
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Начальником Солом'янського управління поліції призначили Павла Василенка, а керівником Шевченківського управління - Германа Приступу. Обидва народилися в Горлівці.

Як повідомляє сайт МВС, представляв нових керівників заступник голови Національної поліції України - начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко. Він раніше очолював міліцію Горлівки, запам'ятався захистом міськвідділення МВС від сепаратистів. Герман Приступа тоді був його заступником і допомагав Крищенкові відбиватися від натовпу.

Павло Василенко народився 1976 року в Горлівці, працював на різних посадах в управлінні боротьби з організованою злочинністю ГУ МВС у Донецькій області. У 2013 році був призначений заступником начальника управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Кіровоградській області. 2014 року став начальником Управління боротьби з кіберзлочинністю ГУ МВС у Донецькій області. До Києва переведений з посади начальника відділу управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Герман Приступа народився 1964 року в Горлівці. Починаючи з 1991 року, працював в оперативних підрозділах. У 2014 році очолив Дзержинський міський відділ ГУ МВС у Донецькій області. У столицю переведений з посади виконувача обов'язків начальника Олександрівського відділення поліції Краматорського відділу поліції в Донецькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram