ГоловнаПолітика

Бурбак: Яценюк і НФ прийняли на себе весь негатив від реформ

Лідер фракції "Народного фронту" не бачить коаліцію без своєї партії

Бурбак: Яценюк і НФ прийняли на себе весь негатив від реформ
Фото: 24tv.ua

Лідер фракції "Народного фронту" в парламенті Максим Бурбак вважає, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і НФ прийняли на себе весь негатив від непопулярних реформ, хоча відповідальність мусить ділити вся коаліція.

"Все лягло на плечі особисто прем'єр-міністра і "Народного фронту". А повинні відповідати всі, у нас же коаліційний уряд. У нас як завжди: всі хочуть поговорити, але всі бояться відповідальності", - заявив він в інтерв'ю програмі "Лівий берег з Сонею Кошкіною".

При цьому він наголосив, що незважаючи на це "Народний фронт" готовий і далі працювати з партнерами по коаліції, тому що без НФ її не буде. "Я як людина, яка пройшла через опозицію, стояла на Майдані щодня, ніколи не буду перебувати в коаліції з представниками Опоблоку чи колишніми "регіоналами". Це табу. Якщо хтось здатний на таке в цьому скликанні парламенту, я хочу подивитися їм в очі", - заявив він.

Бурбак також висловив думку, що якщо в країні доведеться проводити дострокові парламентські вибори, то потім відбудуться і дострокові президентські.

Нагадаємо, "Народний фронт" під час зимових канікул в парламенті збере раду партії, щоб обговорити, як підвищити свій рейтинг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram